fukushima ulykken

Atomkraftværket Tokai i Ibaraki-provinsen ligger cirka 120 kilometer nord for Tokyo. Reaktorene ble straks stengt da jordskjelvet startet og i første omgang så det ut til at dette skulle være vellykket.


Pin On Fotografia

Se for mere information over en lignende ulykke.

. - Dengang snakkede man også om at man var nødt til at mindske afhængigheden af atomkraft og det fik også Vestas-aktien til at stige med 30 procent siger hun. Det viste seg imidlertid at anlegget fikk problemer med både nedkjøling brann og eksplosjoner slik at dette ble en atomulykke. Ulykken skjedde på fylkesvei 609 øst for Holmedal i 17-tiden søndag.

Janne Vincent Kjær sammenligner med tiden efter ulykken på atomkraftværket ved Fukushima i 2011. Etter ulykken ble reaktorene likevel stengt ned og energiproduksjonen ble i all hovedsak erstattet med kull- og gasskraft. Analytikeren forventer umiddelbart at der falder ro på Vestas-aktien efter mandagens.

Føreren av bilen den 31 år gamle kvinnen ble sittende fastklemt etter ulykken og det var problemer med å få henne ut av bilen. 20000 mennesker døde av tsunamien nøyaktig null døde av stråling. Den seks år gamle gutten ble fløyet til sykehuset i Førde etter ulykken.

Fukushima I har i alt seks reaktorer men kun tre var aktive da jordskælvet ramte. Dette har ført til omtrent 30000 nye dødsfall som følger av luftforurensning hevder Sæle. Mars 2011 etter at sentrale elektriske rom ble oversvømt etter et jordskjelv og en påfølgende tsunami.

Fukushima I kjernekraftverk består av seks reaktorer bygget i perioden 1971 til 1979. Fukushima-ulykken demonstrerte dette. Hun ble fløyet i luftambulanse til Haukeland universitetssjukehus etter at hun var blitt frigjort.

Atomkraftværket i Onagawa ligger 350 kilometer nordøst for Tokyo. Fukushima-ulykken 372517N 1410157Ø Ulykken inntraff den 11.


Nrk Tv Kjernekraftulykken I Fukushima Fukushima Tsunami Japan


Fotoalbummet I Fukushima Fukushima Japan Tsunami


Julieta451 On Twitter In 2021 Elliott Erwitt Elliott Erwitt Photography La Photography

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel